Post by vuimalepenma on Mar 6, 2022 16:43:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok aranyat kódol ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
5 csillagra értékelném ezt a játékot, de valahányszor hozzáadnám a jobb blokkok modot, akkor meghibásodna, és újra kell telepítenem a játékot, de nem tudok panaszkodni, azt mondja, hogy a modding hibás
Ez a játék rendkívül szórakoztató és kihívásokkal teli. Nem tetszik, hogy eltávolították a végtelen hullámokat minden szinten. Most túl könnyűnek tűnik a játék.
A szállítószalagok vontatása és mozgatása, valamint az anyagok körbejuttatása kezelőszervei használata abszolút szemétség. Az első szint abbahagyott.
Ez a játék szép, 5 csillagot adnék rá, de szerintem az agyi teljesítmény szintje, amelyre szüksége van a késői játék megértéséhez, óriási, minden más nagyon jól van elkészítve és átgondolt, különösen szeretem a pályakészítő eszközt + nagyszerű módosítási lehetőségek vannak benne erre a játékra 9/10-et adnék
Nem tudok átmenni az oktatóanyagon, mert azt írja, hogy 0/1 tétel kézbesítve.
Ennek az öt csillagnak a legtöbbje fizetett értékelés vagy astroturfing. Ez az egyik legrosszabb vezérlési séma, amivel valaha mobiljátékon játszottam.
A legnagyobb probléma, amellyel szembesülök, az, hogy a kép az esetek 90%-ában elkenődik. Lejátszhatatlan
Nem csak ingyenes. Nem csak, hogy nincsenek hirdetések. Ez az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Szuper addiktív és szórakoztató. Szeretem kitalálni, hogyan gyűjtsek össze minél több erőforrást, mielőtt eláraszt az ellenség. Van egy kis tanulási görbe, de a játék mindent megtanít, amit a győzelemhez tudnod kell. A legjobb az egészben, ha szereti a mobil verziót, akkor a PC-s verzió is tetszhet az egyszerűbb vezérléssel. Kérjük, támogassa az alkotót. a honlapját megtalálod a neten.
❤️
Mindustry ஆக்ஷன் mmlw
Mi a célja ennek a játéknak? Mintha rakétát építenél, hogy el tudj menekülni, csak anyagokat gyártasz, és pár óra múlva értelmetlenné válik... Arról nem is beszélve, hogy túl könnyű megvédeni a bázisodat tornyokkal és falakkal, mivel azok nagyon olcsók.
A kedvenc telefonos játékom
Mindustry アクション suvq
Letöltöttem a játékot, és azt gondoltam, hogy olyan lesz, mint az online, de nem támogatja a wasd vezérlőket, ha így lenne, szerintem ez egy nagyszerű játék lenne
Csodálatos játék! Csodálatos, hogy 100% -ban ingyenes, támogathatja a fejlesztőt a steamen vagy a webhely megkeresésével.
Az oktatóanyagok jók, de már az elején el kell mondanod minden használati tárgyat, hogy simán játszhassak a homokozóban
Ez a játék teljesen tökéletes volt, bárcsak olyan lenne, mint régen, ezek az újdonságok szerintem sokkal rontják a játékot. Nagyon szerettem ezt a játékot, de most sokkal rosszabb. Még mindig jó játék, csak a régi hiányzik
Ez csodálatos, és ajánlom az embereknek, hogy szerezzék meg. Azt hiszem, könnyebb legyőzni a gyámokat, és ez minden, amit akartam, valószínűleg mások is kérték, de tegyünk. Itt hagyom a régi véleményemet ------------> 5 csillagot adnék rá, de nagyon nehéz legyőzni az őrzőket. A legjobb rendszerem volt, amit csak tudtam, és a gyám felrobbantotta az egészet, és csak az egészségi állapot 10%-át tettem ki, miután néhányszor megrohantam a drónos haverommal.
Mindustry Veiksmas yue
A játék mentése megszakadt. Azt mondja, hogy igen, de aztán betölt egy játékot, amely lemezelérést kér, majd kijelenti, hogy nem található. Furcsa, hogy először nem kért lemezhozzáférést, amikor megpróbálta menteni...
Nincs sapka, remélem, ez a játék örökké él. Jó keveréke a kihívásoknak és a kreativitásnak. Rengeteg őrült dolgot csináltam processzorokkal, és alig várom a v7-et. Köszönöm, hogy elkészítette ezt a játékot Anuken.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkādes spēles isq
A kezdeti oktatóprogramok nagyon zavaróak, és a "rezet a magból szerezz be", nincs ötlet, melyik blokkot kell megnyomni, hol van a készlet
Igazán szórakoztató és szuper összetett, de néhány összeomlás után, amelyek teljes alapokat töröltek ki a fejlődésből és az összetett fejlesztésből, nem akarok több időt elmeríteni ebbe a játékba.
Nagyszerű játék, de nem adnak információt arról, hogy mi változik vagy frissül, amikor frissítések vannak az alkalmazáshoz. Remek játék, tetszik, de ezzel foglalkozni kell.
Ez egy olyan játék, amivel találkoztam, és egy óra alatt az egyik kedvenc játékom közé került, amivel valaha játszottam. Ennek az az oka, hogy a játékmenet erősen függ a stratégiától. Ezzel a lebilincselő toronyvédelmi játékkal néhány órát játszhattam szünet nélkül az ágyamban. Bár nehéz volt, végre tartottam egy kis szünetet, hogy megírjam ezt az értékelést. Köszönöm, Anuken, hogy olyan játékot készítettél, amiben szinte olyan érzés, mintha nekem készült volna.
Ez egy jó játék, de a mobil kezelőszervei túl bosszantóak, és nehéz, ezért helyezze el a legtöbb elemet, remélem, ez segít
A bemutató elakadt két elem átvételénél. A kezelőszervek nem túl intuitívak
Csak rendben. A fő probléma a támadások. Jól indul, de gyorsan elsöprővé válnak mind számban, mind gyakoriságban. A végén minden idejét a javítással tölti, így nem marad új technológia kiépítése. Így nehéz lesz kis előrelépést elérni. És ne adj Isten, hogy túlerősíts egy területet, mert akkor az AI teljesen más útvonalat választ, és mindent elpusztít az útjában, mert az utolsó 20 szintet arra a területre kellett összpontosítanod, amelyet megtámadtak. Rossz egyensúly.
5-öt tennék, ha nem lenne olyan bonyolult... és igen, az oktatóanyag nagyon hasznos, de nem magyarázza el eléggé számomra. Mindezektől eltekintve a játék hihetetlen.
Szerintem nagyon jó ajánlom minden embernek .
Szerintem ez a játék fantasztikus. Imádom az egyedi művészeti stílusát, és a játékmenet egy csavar a tipikus Tower Defense játékokhoz képest. Tetszik, hogy különböző típusú szintek léteznek, és sok szint van ezen. Ez egy igazán egyedi játék. Az elkészítési mód arra készteti a tpu-t, hogy folyton játszani akar, mert minden alkalommal, amikor kudarcot vallana, problémát lát, és azt mondja magában: "Ne csináld legközelebb", majd lépj tovább. Elképesztő
Jó csak vannak dolgok amire még csak most jövök rá
A játék jó, de úgy érzem, hogy az alapellenség túlságosan túlerőben van, mivel könnyen elárasztanak három fős csoporttal.
A játék nem rendelkezik elegendő információval vagy útmutatóval, amely segít jobban megérteni, hogyan játsszuk a játékot. 1 csillagot ad az elégedetlenség és a kemény útmutatók miatt.
A játék nagyon szórakoztató, optimalizáltnak érzi magát, és jó stratégiai játék. Az egyetlen dolog, hogy az előrehaladást nem menti, kérjük javítsa ki, ha a fejlesztő olvassa ezt!!
Rendben, ez a játék nem olyan jó, mint ahogy eredetileg mondtam, hiányzik, hogy több Shieldset használhassak, és azt is szeretném, ha valóban csatlakozhatnék másokhoz online, de azt hiszem, egyszerűen nem optimalizálták jól ezen a nagyon régi táblagépen.
Ez a játék meglehetősen egyszerű és intuitív volt, de a közelmúltbeli változások nagyon bonyolulttá tették a dolgokat. Nem értem, hogyan működnek a logikai kapuk és az ilyenek, és nem kaptam oktatóprogramot a használatukra a régi mentésemből. Élveztem a régebbi verzió alkalmi élményét, nincs időm megtanulni ezt.
Ez az alkalmazás szórakoztató, de meg kell oldani bizonyos szükséges erőforrás-kivonási dolgokat, amelyekhez nincs szükség kampányra. Szerintem a fegyvereknek kellene a fő feloldó motivációnak lennie, de az erőforrás-kitermelőknek nem.
Nagyszerű játék! De lehet, hogy elmentheti az adatokat egy olyan világban és más nehézségi szinteken, mint 5 az 5-ből. Hozzáadták ezeket a dolgokat és a módosítás lehetőségét.
Csodálatos játék. Szó szerint minden olyan tökéletesen finomhangolt és kiegyensúlyozott, minden sprite tökéletes az épületek/egységek munkájának ábrázolására. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, milyen jó ez a kis játék.
Nagy problémáim voltak a vezérlők működésbe hozásával. Újra és újra rácsapnék a dolgokra, és semmi sem történt. A legfrusztrálóbb az egészben, hogy a szállítószalag velts összekapaszkodással és húzással egyszerűen nem működik az idő nagy részében. Általában nem tudok 1 szállítószalagnál többet építeni egyszerre, és ha ezt teszed, akkor nem szállítja a dolgokat a megfelelő irányba. Az irányítás miatti csalódottságom miatt abbahagytam. A játék többi részében minden bizonnyal van potenciál.
Még az oktatóprogramot sem sikerült átmenni. Rendkívül homályos utasítások, vagy csak egy játéktörő hiba van.
Az általad épített tornyok nem működnek, mert olajra van szükségük, amit lehetetlen beszerezni, ezért meg kell bizonyosodnod arról, hogy a törzsrobot életben van-e, különben egyszerűen meghalsz
Jóóóóó