Post by vuimalepenma on Mar 6, 2022 16:21:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ State.io - Conquer the World 2022 version ▞▞▞
Tolik reklam... na konci každé mise jsou videa... tak otravné
State.io - Conquer the World સ્ટ્રેટેજી qqvq
Toto je hrozná hra ze 4 důvodů: 1. Zvukové efekty ve hře jsou tak špatné, že je těžké je popsat, možná se snažíte dostat poslední kousky svého pití, ale s přidaným umlčením 2. Pokud hrajete se zvukem pak nemůžete hru ani dokončit, protože hra neustále padá. 3. Úrovně jsou jen opakováním každého přes, jen vyšší čísla. 4. Je to taktická hra, ale šestileté dítě by tuto hru mohlo dokončit, pokud by hra nespadla. Ještě bych přidal, ale nemám mezeru na písmena
State.io - Dünyayı Fethet Strateji Oyunları xkmd
State.io - Conquer the World Strategi qjab
Po dlouhé době přestane bavit
Hra je skvělá... ale reklamy jsou asi 3x delší než samotná hra. Několikrát jsem vyhrál, ale nedobyl jsem úplně všechna pole a říká se, že vyhrávám a hraji reklamu déle než hru.
Prostě je to na nic. Proto prodávám hodně málo hvězd.
sitemap-articles_6.xml
Tháp phòng đại chiến - Nejnovější Verze Pro Android - Stáhnout Apk
Reklamy ano, dostanu u potřebuji peníze, ale když kliknu na ne, díky, stále to dává reklamu.. To je prostě hloupost.
Sama reklama.
Velmi zábávná hea🤙👍👍
Skvěle na zabavení
NEHRAJTE TUTO HRU!! PRVNÍ LEVELY JSOU LEHKÝ, ALE POTOM Z NIČEHO NIC NA VÁS ZAČNOU BOTI ÚTOČIT A BRÁT VÁM ÚZEMÍ, I KDYŽ OSTATNÍ MAJÍ VÍC ZABRANÉHO MÍSTA NEŽ VY.
Our epic strategy game welcomes you! Your goal in this cell battle game - is to capture all the states! We hope that our tactical clash of
Svět tajemných Baltů/The World of the Mysterious Balts
Píčovina tyvole dáš tam 1 level a uned se to nedá zvládat furt reklamy je to prostě nejhorší hra co jsem kdy hrála nestahujte jen vás obíraj o dobrou náladu
Heroes of War Magic-Turn Based RPG & Strategy game ... State.io - Conquer the World.
City Pilot Flight: Plane Games Simulação uvr
Poslední aktualizace způsobila, že hru nelze hrát. Minulý týden jsem vývojáři poslal e-mail a žádná odpověď.
(I Fell in Love With) The Majesty of Colors Remastered iOS ... 2-in-1 Super Spike V-Ball & Nintendo World Cup NES ... Obal-Airships: Conquer the Skies
iOS users may link to Apple accounts to avoid losing the game accounts. Mobile.
Pěkná hra na sledování reklam, ale musíte hrát nějakou hloupou hru, abyste se na ty reklamy podívali, naštěstí vám to zabere asi 30 sekund a pak můžete reklamy sledovat znovu
Zajímavá hra
Je to super hra ale furt tam jsou reklamy
Zábavná hra, ale více reklam než hry. Chápu, že jsou potřeba pro příjem, ale nikdy jsem jich neviděl tolik. Upřímně řečeno, pravděpodobně se tomuto vývojáři vyhnu, protože budu předpokládat, že zbytek jejich produktu je pravděpodobně stejný.
Na mnoho reklam. Jak postupujete úrovněmi a rychleji je řešíte, množství reklam zůstává stejné. Teď jsem tam, kde mám více času na reklamu než na hru
Zahraniční politika České republiky - MZV
Stáhněte si zdarma nové hry a programy pro Android. Tato stránka Captain Droid shromažďovala pouze ty nejlepší a užitečné aplikace pro mobilní zařízení.
Stáhnout AXES.io 2.7.12 APK od CASUAL AZUR GAMES vývojáře pro Android telefony a tablety. Přežijte na epické aréně! ... State.io - Conquer the World APK
Ve hře absolutně žádný zvuk. Kromě toho je to zábavná hra, ale zvuk je opravdu důležitý.
Nejhorší hra vůbec, příliš mnoho reklam, které hraje po každé misi, dokonce hraje reklamy ve hře.
Docela zábava
Hodně dobrá hra málo reklam atd.....
Dobrá hra nemám žádné negativi