Post by vuimalepenma on Mar 6, 2022 16:18:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódů mnoho zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
Skvělé, ale nenáviděné ovládání náklonu
Líbí se mi tato hra, ale vše, co musíte udělat, je držet prst na obrazovce
Nic moc si nezajezdíte, za všechno chcou směšně velké prachy.
Impossible Bike Race: Racing Games 3D 2019 - Na těch nejlepších strojích světa budete muset projet každou připravenou dráhu. Vyhýbejte se překážkám a
Bike Race:Motorcycle Games እሽቅድድም hlml
Ptáte se proč ? Pro slepičí kvoč! Hraboš
Není to špatná hra, ovládací prvky nejsou špatné, občas je pomalá, takže používejte data, ne wifi.
Ovládání je velmi těžké, hra je úžasná a úžasná zároveň, protože ji miluji a je velmi zábavná
Je to skvělé, kromě toho, že jsem ztratil svůj kickass zpět a nepoužil ho pro zvýšení úrovně a proč je kickass tak vzácný.
Zatím to vypadá povedené motorky, slušné ovládání.
Motorcycle stunt track race - a dirt bike racing game v App Storu
Zábavná hra, která je super návyková. Užijte si pro děti v karanténě. Doporučuji tuto hru pro všechny věkové kategorie. Zkuste tuto hru. Bude se vám to líbit.
Vypadá jako HTML hra a má vynucené ovládání naklánění.
Hrál jsem to před chvílí a vždy to byla zábava, takže to bylo docela nastolgické. Pořád docela dobrá hra.
Miluji tuto hru, grafika je konečná a jak rychle můžete létat kolem lidí v multiplayeru, můžete to sami vidět.
Tohle je dobrá hra. Rád bych viděl trochu více úrovní jako nekonečný režim, ale je to dobré.
je to skvělá hra. jen mě dostanou doplňky a grafiku a jsem tak naštvaný, ale nemyslím si, že každá věc je špatná, je tu tolik skvělých map a tak.
no, celá hra je dobrá. ale trochu si stěžuji na to, že většinu motocyklu je třeba koupit za skutečné peníze. doufejme, že hra může zvýšit množství *lepšího* kola (rychlost kola)
Pěkná kravina kdyby šlo tak nedam ani jednu hvezdicku
Dal bych tomu pět hvězdiček, ale omylem jsem utratil 250 rubínů, KTERÉ JSEM KOUPIL, za doplnění benzínu, protože se nezeptá „jsi si jistý“, než je použiješ. Je to velmi dráždivé.
Zábavná hra, chvíli trvá, než si zvyknete. Velmi zábavné a návykové.
Je to pěkná hra, ve skutečnosti je to ta nejlepší hra na kole, jakou jsem kdy hrál, ale nelíbí se mi, že k odemykání úrovní musíte používat svá vlastní data
Kdysi jsem si tuto hru užíval s přáteli a měl jsem téměř každé kolo. Znovu jsem si ji stáhl do nového telefonu, abych ji znovu přehrál, abych zjistil, že teď potřebuji předplatné. Už tím nebudu ztrácet čas. Ani zdaleka to nestojí za to, co účtují.
Tahle hra je na hovno, opravdu ji nesnáším, proč prostě nemůžete mít nastavení, kde nemusíte naklánět, a také ji nesnáším, když když jste začátečník, řekne vám to samé pokaždé, když "nakloníte" "zabrzdíte" "nastartujete" to bude trvá dlouho, než se dostanete z obrazovky
můžete to prosím udělat jako verzi pro iPhone. jako poté, co jsem dokončil všechny úrovně, hra začíná být tak nudná a nudná. ((doufám, že mě posloucháš)) a aktualizuj si to.((což vím, že nebudeš))((!!!!!)) Jsem na této hře závislý, chtěl bych tam lepší grafiku a lepší KOLO ZVUKY.
Desky jsou z velké části stejné. Kdo si myslel, že ve skutečnosti zaplatí 26,99 $ za motocykl v mobilní hře? Příliš snadné nechtěné nákupy věcí ve hře a nabídky dělají to více matoucí, než je nutné, abyste se dostali z marlet place. Jsem veden k přesvědčení, že to bylo provedeno záměrně, aby děti přiměly utrácet peníze.
Tato hra je na hovno, že musíte udělat CELOU hromadu věcí, abyste věci odemkli. Tato hra dostane pouze 1 hvězdičku, protože nepotřebujete internet, ale jinak je to na hovno.
Halloweenské slevy aplikací a her pro Android. Time 1.11.2013 11:21 Time ... Vývojář: Next Dimension Game Adventures Limited ... Bike Race:Motorcycle Games.
Je to ta nejlepší hra co znám a nevím proč lidi říkají že je hrozná😉😉😉😉😉😉😉😇😇😊😜😺👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩
Nelíbí se mi tato hra, protože má falešný obrázek, který říká Vyber si své vybavení, ale to je falešné, protože když jsem hru hrál a byl jsem v ní opravdu dobrý, už bych ten obrázek viděl, takže to vím tato hra je falešná a nesmyslná.
Bike Race:Motorcycle Games Karera ruqk
Páni, tahle hra se změnila ze skvělého do koše. K odemykání kol tedy nikdy nebylo vyžadováno členství. Nyní je potřeba členství, abyste odemkli to, co jste mívali pouze v herních úspěších!
Gear Box Oil especially for 2 stroke bikes, Two2Cool RTL-2, RTL provides the lightest weight oil available for this application while providing outstanding
Skvělá hra s celkově fantastickými výkony, ale vývojáři potřebují opravit propojení účtů. Ztratil jsem všechna kola z turnajů poté, co jsem získal svůj účet, se kterým jsem ho propojil, a to se stalo několikrát. Doufám, že brzy přijdete s řešením.
Bike Race:Motorcycle Games რბოლა zeay
Jak už to tu někdo psal '' kdysi to byla dobrá hra''. Po dlouhých letech jsem si stáhl znovu tu hru a doufal jsem, že tam bude vše to samé a zůstanou mi moje motorky a dokončené mapy. Ale ono není, téměř všechno zesplatnili, což se musí platit za motorky a hlavně mi sebrali všechny motorky a dokončené mapy. Škoda, že jste šli touto cestou, při které chcete vydělat
bývala to skvělá hra, dokud jsem ji nedostal zpět, teď si musíte všechno koupit, jinak nemůžete nic dělat, místo abyste ji vydělávali nebo odemykali.
Legend of Runes: Puzzle RPG Szerepjátékok agvn
Bike Race:Motorcycle Games Karera ruqk
Super hra i online
Co se stalo s touto hrou, dříve bylo vše zdarma, ale nyní musíte být VIP, abyste získali přístup k jakékoli jiné motorce. A to ani nestojí za cenu, kterou nabízejí. Zaplaťte za výhru nesmysl.
Zábava. Návykové. Pokud byste však mohli odemknout některá kola a získat je bez použití skutečných peněz, bylo by to mnohem lepší. Právě teď všechna kola vyžadují skutečné peníze. Není vpohodě.
Je to fakt hrůza
Tato hra je opravdu zábavná pro kluky a holky, kteří mají rádi jízdu na špinavých kolech Líbí se mi, ale smazal jsem ji, protože už mě to trochu omrzelo, můžete se sami přesvědčit 👍🏻
Myslím, že je to super hra
Měl jsem to na svém starém iPodu touch, který můj bratr rozbil, když měl vysněné měsíce klepáním na nesprávná čísla, a to je hra, která se mi vždy líbila, protože mi to připomíná
Hry jsou dobré, ale pokaždé, když se obarvím, naučí mě to hrát, jako bych byl hloupý idiot
Upřímně, tuhle hru jsem kdysi tak rád hrál. Tuto hru jsem dostal před několika lety, ale později jsem ji smazal. Ale pak jsem se k ní vrátil pro zábavu, jen abych zjistil, že všechny moje motorky jsou pryč.. Nejen to, ale všechna kola jsou nyní něco, za co se musí zaplatit, a dá vám to nějaké odměny. Očividně jsem nepoužil peníze z odměn, protože jsem viděl, že by to ve skutečnosti zatížilo můj účet Google Play. Jaký podvod. Díky za zničení toho, co bývala skvělá hra, vyprodáno.
Filipko