Post by vuimalepenma on Mar 6, 2022 16:15:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
خوب است که کنترل حرکات خود را برای هدف قرار دادن دشمنان در دست داشته باشید. همچنین، یک ویژگی اضافه کنید که به شما امکان می دهد شخصیت های فرعی خودکار را بر اساس درختی که بهترین تأثیر را بر دشمن دارد و دفاع شما را محدود می کند، ارائه دهد. اگر آرایه وسیعی از کلاسهای مختلف داشته باشم، میتوانم بهترین گزینه را بر اساس مجموعه کلاسهایشان پیشنهاد کنم. سپس 5 ستاره است
بازی خوبی است.. من آن را دوست دارم
حتی قبل از اینکه این بازی را دریافت کنم، داشتم تبلیغات را تماشا می کردم و فکر می کردم احمقانه به نظر می رسد، اما اگر شروع به بازی کنید، شروع به خوب شدن می کند
بازی خوبیه..گرافیک خوب و بدست آوردن قهرمانان خوب خیلی سخت نیست
تا اینجای کار هم در بازی و هم در بازی بسیار محکم بوده است، بنابراین این یک امتیاز مثبت است. خرید در دسترس است اما مانند برخی از بازیهای رایگان لازم نیست.
این حس برخلاف بازیهای دیگر است و این واقعیت است که شما میتوانید در حالی که afk کنید
خیلی سریع حرکت می کند خوشحالم که مجبور نیستم 2 روز برای ساختن چیزی صبر کنم.
من بیش از یک سال است که این بازی را بازی می کنم اما چیزی که باعث شد آن را حذف کنم تمام تبلیغاتی است که در بازی تبلیغ می شود عناصری را نشان می دهد که حتی در بازی وجود ندارند.
آسان برای بازی. نیازی به خرید نیست.
من عاشق این بازی هستم که دنبال کردن آن آسان است و من عاشق دفاع از برج هستم. هیروهای من در lvl 130+ هستند اما توسط قهرمانانی که فقط lvl 100 هستند کشته می شوند چرا؟؟؟؟
بازی خوب است، اما برخی از بازیکنان بازار سیاه را هک می کنند و همه اشیا را رایگان می خرند و این چالش منصفانه را از بین می برد.
بازی Cant play می گوید آپدیت می رود به استور می گوید بازی کن کلیک می کنم و بوم کار نمی کند کامل 360 به همان صفحه برمی گردم و می گوید فروشگاه را آپدیت کنید آپدیت نداشته باشید این اشکال را برطرف کنید زیرا این پنجمین بار است که اتفاق می افتد.
Ace Defender: Dragon War Juegos de rol jgx
Ace Defender: Dragon War رول پلیئنگ uke
گیم پلی خوب، گرافیک خوب. به اندازه بازی های دیگر از نظر غیر اخلاقی لذت بخش نیست. یک پیتووین هم نیست. در کل واقعا خوبه
Ace Defender: Dragon War Roolipelit pgg
من به یک بازی دفاعی در سبک RPG امیدوار بودم و وقتی فهمیدم بیشتر این بازی دفاع از برج نیست، ناامید شدم. در غیر این صورت، بازی مناسبی است، فقط دوست داشتم بیشتر به سمت چیزی باشد که به عنوان تبلیغ می شود.
منم از چنل aj king نصب کردم عالی
من چند روز از این بازی لذت بردم تا اینکه به ناچار خراب شد. حذف و دوباره نصب شد، هنوز درست نشده است. هرگز نمی توان از صفحه بارگیری عبور کرد. شرم مطلق
Tag Team Karate Fighting Game Adventure xahl
بازی عالی! خیلی سرگرم کننده است اگر برای کشتن وقت دارید.
کلیک طعمه توسط برج دفاعی...
من آن را دوست دارم، این یک کلون حمله زمین به زمین بهتر است، اما تنها شکایت من تا کنون این است که فقط مجبور شدم نسخه خود را حذف کنم و 2 کاراکتر سطح 50+ در آن حساب داشت، اما مجبور شدم آنها را از دست بدهم زیرا کاملاً شما را داشتم. دوباره روی این گوشی نصب کن این یکی از بهترین بازی هایی است که در سال های اخیر بازی کرده ام و از بازی raid خودداری می کنم زیرا به زور در گلویم فرو رفته است، با این تفاوت که نیمی از کارم را از دست داده ام.
این یک بازی بسیار آرامش بخش است. اصلا فشاری نیست! حتی اگر AFK هستید، دیگر نگران نخواهید بود که اصلاً نمیتوانید ارتقا دهید.
مفهوم خوب و تجربه بازی جذاب
این بازی خوبه.....اما حتی نمیتونی بلیت آرنا رو با جواهرات بخری پس نمیتونی وارد ارنای بالاتر بشی حتی قدرتت بالاتر از بقیه....این انصاف نیست باید یه فکری کنی درباره ی آن.
با خرید چند مشکل داشتم اما از آنها کمک گرفتم، حتی اگر تاخیر داشته باشد... خیلی خوب است، من فقط خوشحالم که واقعاً به آنها اهمیت می دهند و این واقعیت که این بازی بسیار سخاوتمندانه است بسیار شگفت انگیز است، کاملاً یک بازی پیشنهادی برای من
من دیگر نمی توانم بازی کنم به من اجازه به روز رسانی یا دسترسی به بازی خود را نمی دهد
هنر بزرگ گیم پلی خوب
این بازی در ابتدا سرگرم کننده است، اما زمانی که چند روز بازی می کنید، احتمال به دست آوردن قهرمانان با کیفیت رنده بسیار کم است. من حتی در 50 استخدام حتی یک قهرمان برتر به دست نیاوردم. TD خوب است اما تفاوت قدرت بین اکسپدیشن ها بعد از 15-0 زیاد است
دیگه نمیتونم بازش کنم بعد از 50 درصد بارگیری، در صفحه بارگیری می گوید "شبکه اشتباه است". چرایییی
واقعا سرگرم کننده است، واقعاً هیچ شکایتی وجود ندارد. هر چند امیدوارم Markiplier را طولانی تر نگه دارید!
این خیلی اعتیادآور است، صادقانه بگویم که وقت زیادی برای بهتر شدن از همسرم صرف می کنم! بازی عالی
بازی آنقدر حریص است که به نظر می رسد شما را مجبور می کنند بیشتر خرج کنید. باید راهی برای خرد کردن منابع وجود داشته باشد نه اینکه فقط روی کسب درآمد از بازی تمرکز کنیم.
بازی سرگرم کننده، فقط در بسته ها بسیار گران است